Confidentialitate

Securitatea Datelor Personale
Va informam ca, in conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile referitoare la numele si adresa dumneavoastra vor fi inregistrate in baza noastra de date. Alessandro Biaggio este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Alessandro Biaggio aplica masuri de securitate stricte pentru protejarea datelor gestionate, precum si pentru a ne asigura ca aceste date nu sunt pierdute, expuse, alterate sau folosite in alte scopuri decat cele normale. SC Biaggio Markt SRL garanteaza ca datele personale si de abonati nu vor fi vandute niciunei terte parti. La inchiderea contului, in termen de 10 zile, toate informatiile asociate acestuia vor fi sterse din baza de date, utilizatorul primind in acest sens un ultim e-mail.
Newsletter
In cadrul profilului sau de membru www.biaggio.ro, un utilizator poate sa opteze pentru primirea newsletterelor www.biaggio.ro. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,www.biaggio.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Prin abonarea la newsletterele biaggio.ro, utilizatorul isi manifesta expres acordul de a primi pe langa newsletterele periodice, notificari din partea zorilestore.ro cu privire la noile facilitati si servicii lansate.
Informatiile personale colectate sunt folosite pentru livrarea continutului newsletter-ului personalizat (Nume, Prenume, Email). Aditional sunt colectate informatii statistice despre: numarul de deschideri al unui newsletter – numarul de click-uri pentru fiecare link din newsletter.
Fiecare membru, care a optat pentru primirea newsletterelor este adaugat automat in lista utilizatorilor ce vor primi newslettere. Fiecare email primit contine informatii clare pentru dezabonare. Dezabonarea se efectueaza in momentul in care utilizatorul da click pe link-ul unsubscribe, apoi modificarile operindu-se instant in baza de date. Dupa ce un utilizator se dezaboneaza, nu va mai primi nici un newsletter din partea www.biaggio.ro, decat in cazul in care opteaza, din nou pentru abonare.
Pentru imbunatatirea calitatii serviciilor noastre, urmarim activitatea utilizatorilor si prin sistemele Google Analytics respectiv Google AdWords. Aceste sisteme ne furnizeaza doar date statistice fara a furniza informatii privind identitaea vizitatorilor. Interactiunea cu sistemele enumerate mai sus nu presupune furnizarea din partea noastra a datelor cu caracter personal.
Securitatea Datelor Personale
Va informam ca, in conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile referitoare la numele si adresa dumneavoastra vor fi inregistrate in baza noastra de date. Alessandro Biaggio este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 19765.

Comments (849)

  1. Hi, very nice website, cheers!
    ——————————————————
    Need cheap and reliable hosting? Our shared plans start at $10 for an year and VPS plans for $6/Mo.
    ——————————————————
    Check here: https://www.good-webhosting.com/

  2. Working Auto Liker, Auto Like, auto like, Autoliker, Increase Likes, Photo Auto Liker, Autolike International, autoliker, auto liker, Auto Liker, Photo Liker, Autoliker, Autolike, ZFN Liker, Status Auto Liker, Status Liker, autolike

  3. РІLet me nab the moot gone away from of your aim,РІ when all the not acquisition bargain generic viagra usa is a akin in your own vision levitra dose Hyperaemia is also is as it powwows

  4. What’s up friends, its fantastic paragraph concerning tutoringand fully
    explained, keep it up all the time.

    storebreak (Emilie)

  5. You’re so cool! I do not think I’ve truly read through anything like that before.
    So wonderful to discover another person with some unique thoughts on this subject matter.
    Really.. thanks for starting this up. This website
    is one thing that is required on the web, someone with a little originality!

    arceo [Lavon]

  6. I truly love your site.. Great colors & theme. Did you build this
    website yourself? Please reply back as I’m wanting to create my very
    own website and want to know where you got this from or just what the theme is called.
    Thank you!

    male enhancement pills

  7. WOW just what I was looking for. Came here by searching for best form of kratom
    causas de disfuncion erectil a los 50 años

    My website … kratom trip

  8. Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other sites?
    I have a blog based on the same ideas you discuss and would really like to have you
    share some stories/information. I know my visitors would
    appreciate your work. If you’re even remotely interested, feel
    free to send me an e-mail.
    medicamentos para la disfuncion erectil sin receta en chile

    My web blog – trusted kratom vendors

  9. Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was extremely long) so I
    guess I’ll just sum it up what I submitted and say,
    I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring
    blog blogger but I’m still new to everything.
    Do you have any recommendations for inexperienced blog writers?
    I’d certainly appreciate it.
    hierbas chinas para la disfuncion erectil

    Feel free to surf to my page wholesale kratom supplier

  10. Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for?

    you make blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, let alone the content!

    Real money online casino – online casino real money usa – online casino

  11. Hey There. I found your weblog the usage of msn. That is a very neatly written article.

    I will be sure to bookmark it and come back to learn more
    of your helpful info. Thank you for the post. I’ll definitely return.
    cannabis oil rigs for sale

  12. Aw, this was an exceptionally nice post. Spending some time and actual
    effort to produce a great article… but what can I say…
    I put things off a whole lot and don’t manage
    to get nearly anything done.
    where to buy cbd oil for dogs

  13. Greate pieces. Keep posting such kind of information on your blog.
    Im really impressed by your site.
    Hey there, You have performed an incredible job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends.

    I’m confident they will be benefited from this site.

    powerful cbd oil

  14. I’ve been surfing online greater than 3 hours as of late, but I
    by no means found any fascinating article like yours.
    It’s lovely price enough for me. In my opinion, if all site owners
    and bloggers made excellent content as you probably did, the internet might be a lot more helpful
    than ever before.
    is cbd healthy

  15. Whats up this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to
    manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance
    from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

    can cbd oil upset your stomach

  16. Hi, i think that i saw you visited my blog so i came to “return the favor”.I
    am attempting to find things to enhance my website!I suppose
    its ok to use some of your ideas!!
    what is cbd tincture

  17. What i don’t understood is if truth be told how you’re not really a lot more
    smartly-preferred than you might be right now. You’re very intelligent.

    You understand therefore considerably when it comes to this topic, made
    me in my view imagine it from a lot of varied angles.

    Its like women and men aren’t fascinated until it is something to do with Girl gaga!
    Your own stuffs excellent. Always handle it up!

    coffee cbd oil

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published.

Close

Alessandro Biaggio

Luxury Boots and sneakers high-quality manufactured

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Alessandro Biaggio

Luxury Boots and sneakers high-quality manufactured



Currency